Co když je váš účet Uber trvale deaktivován?

Uber je americká společnost, která nabízí mobilitu jako službu, která zákazníkům umožňuje rezervovat si taxi a řidiče pro přepravu. Nabízí také rozvoz jídla prostřednictvím Uber Eats, doručování balíků, kurýrní služby a půjčovnu elektrokol. Uber nevlastní žádná vozidla a umožňuje komukoli připojit se jako řidič Uberu, přičemž z každé rezervace dává provizi. Jste uživatelem Uberu, který se potýká s problémy při používání Uberu a zajímá vás, proč je váš účet v Uberu zakázán? A jaké kroky byste měli podniknout, abyste svůj účet Uber získali zpět? Pohodlně se usaďte a přečtěte si tento článek až do konce. Přinášíme vám užitečného průvodce, který vyřeší všechny vaše dotazy týkající se Uberu, například proč je váš účet Uber trvale deaktivován a zda si můžete vytvořit nový účet Uber, pokud je deaktivován. Takže, pojďme začít!

Co když je váš účet Uber trvale deaktivován?

Pokračujte ve čtení a zjistěte, co když je váš účet Uber trvale deaktivován a jak jej můžete získat zpět podrobně dále v tomto článku.

Můžete dostat zákaz Uberu?

Ano, můžete dostat zákaz Uberu, protože Uber má právo kdykoli zrušit váš partnerský účet Uber. Hlavními důvody tohoto zákazu by mohlo být porušení kodexu chování Uberu, nízké hodnocení, vysoká míra zrušení, hlášení uživatelů proti vám, nedostatek dokumentů a přistižení vašeho účtu při některých podvodných aktivitách. Důvodů může být více, ale pokud bude váš účet Uber zakázán, obdržíte od Uberu e-mail s uvedením důvodu deaktivace vašeho účtu Uber.

Co se stane, když Uber deaktivuje váš účet?

Pokud Uber deaktivuje váš účet:

  • Nebudete mít přístup k žádné ze služeb Uberu.
  • Jakmile bude váš účet uber trvale deaktivován, budou také ztraceny všechny kredity a cashback získané a uložené na vašem starém účtu.
  • Pokud jste řidič Uberu, nebudete moci používat platformu Uber k přijímání nebo přijímání žádostí o cestu.
  Jak snadno nastavit sdílení Samba na serveru Ubuntu

Co když je váš účet Uber trvale deaktivován?

Pokud je váš účet Uber deaktivován trvale, bude okamžitě deaktivován po dokončení postupů pro smazání účtu Uber. Všechny nevyužité kredity, propagační akce nebo pobídky budou po 30 dnech vymazány trvalé vymazání informací. Do 30 dnů od deaktivace můžete svůj účet obnovit, pokud se rozhodnete jej nesmazat. A pokud chcete používat stejný účet, budete se muset jednoduše přihlásit Web Uber se starým deaktivovaným účtem do 30 dnů.

Můžete získat svůj Uber účet zpět?

Ano. Pokud je váš účet uber deaktivován trvale nebo jste svůj účet Uber deaktivovali, můžete jej získat zpět tím, že se k němu do 30 dnů přihlásíte pomocí přihlašovacích údajů k účtu. Protože po 30 dnech od deaktivace budou všechny nevyužité kredity, propagační akce nebo pobídky spolu se všemi podrobnostmi o vašem účtu trvale smazány.

Jak můžete znovu aktivovat svůj účet Uber, který byl trvale deaktivován?

Deaktivace vašeho účtu Uber pro vás může být frustrující. Pokud váš Uber byl účet deaktivován trvale, kroky k opětovné aktivaci vašeho účtu Uber budou záviset na důvodu deaktivace vašeho účtu Uber. Zkontrolujte tedy deaktivační e-mail zaslaný Uberem s uvedením důvodu deaktivace vašeho účtu a postupujte podle pokynů. Pokud byl váš účet řidiče z jakéhokoli důvodu dočasně nebo trvale deaktivován, máte možnost kontaktovat Uber a napadnout vaši deaktivaci. Níže jsou uvedeny případy, kdy mohl být váš účet deaktivován s řešeními, jak jej znovu aktivovat.

Případ I: Nedostatek aktualizovaných dokumentů

Pokud byl váš účet Uber deaktivován kvůli některým chybějícím nebo zastaralým dokumentům, nemusíte se obávat. Váš účet bude znovu aktivován poté, co nahrajete čekající dokument nebo aktualizovanou verzi dokumentu. Těmto deaktivacím lze v budoucnu snadno zabránit tím, že zajistíte, abyste své dokumenty vždy aktualizovali a nahráli.

Případ II: Nízké hodnocení

Jako řidič vaše hodnocení ukazuje kvalitu vaší práce, a pokud se vaše hodnocení sníží, obdržíte varování a budete přesunuti pod kontrolu kvality, pokud jsou vaše hodnocení hvězdičkami nízká. Pokud se vaše hodnocení nezlepší, váš účet řidiče Uber bude deaktivován. Budete muset kontaktovat Tým podpory Uber a požádejte je, aby poskytovali kvalifikované kurzy zlepšování, které řidičům Uberu pomohou být efektivnější a spolehlivější. Tyto kurzy, speciálně vytvořené pro nedokonalé řidiče, obvykle stojí méně než 100 USD a můžete je absolvovat osobně i online. Po dokončení tohoto kurzu nahrajte certifikát o absolvování na web Uber a počkejte na reaktivaci vašeho trvale deaktivovaného účtu Uber.

  Jak vybrat, jaké informace se mají synchronizovat v prohlížeči Chrome

Případ III: Porušení pokynů pro komunitu Uber

Pokud byl váš účet Uber deaktivován, protože jste porušili Pokyny pro komunitu Uber, nedá se nic moc dělat. Ale máte možnost kontaktovat Pomoc Uberu nebo jim pošlete e-mail na adresu [email protected] a požádat o opětovnou aktivaci účtu. Uber vaši žádost zkontroluje a pokud jste neporušili žádný z Kodexů chování Uberu, váš účet bude s největší pravděpodobností znovu aktivován.

Případ IV: Nečinnost

Pokud jste neaktivní po dobu 90 dnů, Uber váš účet Uber deaktivuje. Chcete-li znovu aktivovat svůj účet, kontaktujte Uber a odešlete formulář pro opětovnou aktivaci, ve kterém uvedete, že jste ochotni pokračovat v jízdě nebo řízení. A s největší pravděpodobností Uber váš účet znovu aktivuje.

Doufejme, že pomocí těchto metod jste úspěšně znovu aktivovali svůj trvale deaktivovaný účet Uber.

Jak můžete zrušit zákaz svého účtu Uber?

Pokud byl váš účet Uberem zakázán, máte právo kontaktovat Uber a napadnout vaši deaktivaci, pokud byl váš účet řidiče z jakéhokoli důvodu dočasně nebo trvale deaktivován. Pečlivě si přečtěte a dodržujte výše uvedenou část, abyste pochopili různé případy, kdy mohl být váš účet deaktivován, a také řešení, jak jej zrušit.

Můžete si vytvořit nový účet Uber, pokud je deaktivován?

Ano, pokud je váš účet uber trvale deaktivován, můžete si vytvořit nový účet Uber. Uber ale umožňuje zaregistrovat si jeden účet na jedno mobilní číslo resp emailová adresa. Pokud byl váš účet z nějakého důvodu deaktivován Uberem, Uber musel zablokovat podrobnosti o vašem předchozím registrovaném účtu. Chcete-li tedy vytvořit nový účet, musíte použít nové mobilní číslo a e-mailovou adresu.

Můžete mít 2 účty Uber?

Ano, můžete mít pro sebe více účtů Uber. Uber vám umožňuje zaregistrovat jeden účet na jedno mobilní číslo nebo e-mailovou adresu. Chcete-li vytvořit více účtů Uber, měli byste mít přístup k více mobilním číslům a e-mailovým adresám.

Můžete si vytvořit další účet řidiče Uber?

Ano. Podle Uberu by měl jeden řidič používat pouze jeden účet řidiče Uber a každý řidič by měl mít svůj účet. Jedno telefonní číslo nelze propojit s více než jedním účtem. Navzdory tomu mnoho řidičů Uber udržuje několik účtů, i když obvykle používají různá telefonní čísla a e-mailové adresy. Chcete-li vytvořit více účtů Uber, měli byste mít přístup k více mobilním číslům a e-mailovým adresám.

  Jak zrušit online předplatné Nintendo Switch

Můžete se odvolat proti deaktivaci Uberu?

Ano. Pokud je váš účet trvale deaktivován, Uber vás může upozornit prostřednictvím e-mailu a zpráv v aplikaci s důvodem deaktivace vašeho účtu. Máte také právo se proti rozhodnutí odvolat pomocí odkazu uvedeného v tomto e-mailu. Uber vaši žádost zkontroluje, a pokud jste neporušili žádný z Kodexů chování Uberu, s největší pravděpodobností bude váš účet znovu aktivován.

Můžete žalovat Uber za deaktivaci vašeho účtu?

Ne. Uber je zcela v rámci svých zákonných práv smazat účet z různých důvodů. Vzhledem k tomu, že jste jako řidič Uberu nezávislý dodavatel, nikoli zaměstnanec, nemůžete společnost žalovat za deaktivaci vašeho účtu Uber. A podle zákona může být nezávislý dodavatel propuštěn bez jakéhokoli závažného důvodu nebo vysvětlení.

Jak dlouho trvá vyšetřování Uberu?

Když Uber obdrží stížnost na řidiče nebo jakoukoli nehodu, tým společnosti Uber stížnost posoudí a provede všechny nezbytné kroky, aby získal další informace o incidentu. Tým může dokonce kontaktovat cestujícího, aby si vyjasnil věci ohledně incidentu. Vyšetřování dopravní nehody se snaží zjistit, zda za nehodu mohl řidič Uberu. Tento proces může trvat až 3 pracovní dny v závislosti na závažnosti incidentu.

***

S tímto jednoduchým průvodcem doufáme, že nyní víte vše o Uberu a že jste dostali odpovědi na otázky, jako zda si můžete vytvořit nový účet Uber, pokud je deaktivován, a co když je váš účet Uber deaktivován trvale. Neváhejte se na nás obrátit se svými dotazy a návrhy prostřednictvím sekce komentářů níže. V dalším článku nám také dejte vědět, o jakém tématu se chcete dozvědět.

x