Co se stane, když někoho omezíte na Instagramu?

Být na sociálních platformách, jako je Instagram, je v dnešní době těžké, zejména pro tvůrce, kteří jsou na této platformě velmi populární. Přijímání nenávistných nebo někdy urážlivých komentářů k jejich příspěvkům vyvolává otázku o bezpečnosti uživatelů na tak populární platformě sociálních médií. Instagram má funkci, která omezuje účty, které vás záměrně společensky šikanují, posílají nenávistné nebo urážlivé komentáře k vašim příspěvkům nebo vám dokonce posílají nějaké nevhodné zprávy. Pokud chcete vědět, jak funguje omezování někoho na Instagramu a jestli existuje nějaký způsob, jak někoho omezit, aniž byste ho upozornili, jste na správném místě. Také vám dáme vědět, jaký je rozdíl mezi omezováním a blokováním na Instagramu a co se stane, když někoho omezíte na Instagramu. Takže pokračujte ve čtení!

Co se stane, když někoho omezíte na Instagramu?

Pokračujte ve čtení, abyste se dozvěděli o důsledcích poté, co někoho omezíte na Instagramu, a podrobně o rozdílech mezi omezením a blokováním na Instagramu.

Co znamená omezení na Instagramu?

Omezení neznamená blokování, ale je to trochu podobné blokování. Omezení účtu Insta způsobí pouze ztlumení účtu. Jednodušeji řečeno, skryje zprávy a komentáře dané osoby. Daná osoba bude stále moci zobrazit vaše příspěvky. I po omezení může daná osoba stále komentovat vaše příspěvky, ale tyto komentáře jsou viditelné pouze pro ni a pro vás. Z omezeného účtu neobdržíte žádné upozornění.

  Jak omezit rozšíření na vybrané weby v Chrome

Proč byste měli někoho omezovat na Instagramu?

Když vás někdo šikanuje online a vkládá urážlivé nebo nenávistné komentáře k vašemu příspěvku na Instagramu, měli byste daného člověka na Instagramu omezit. Když někoho omezíte na Instagramu, omezíte tím všechny zprávy, komentáře a příspěvky, které tato osoba udělá. Pouze omezený účet a můžete vidět všechny jeho zprávy, komentáře a příspěvky. Jakmile někoho omezíte, už vás nebude upozorňovat.

Co se stane, když někoho omezíte?

Jakmile omezíte jakýkoli účet na Instagramu, důsledky jsou:

  • Všechny zprávy, komentáře, příběhy a příspěvky se vám stejně nezobrazí.
  • Komentáře provedené omezeným účtem k vašemu příspěvku na Instagramu budou viditelné pouze jim, ne nikomu jinému.
  • Omezený účet nebude moci zjistit stav vašeho účtu, ať už jste online nebo offline.

Omezení účtu je na Instagramu bezpečnostní funkce, takže daného člověka nemusíte blokovat ani přestat sledovat. Pouze minimalizujete interakce s osobou. To se stane, když někoho omezíte na Instagramu.

Jak omezit někoho na Instagramu?

I když víte, co se stane, když někoho omezíte na Instagramu, možná budete chtít vědět, jak udělat totéž. Pokud vám někdo dělal problémy prostřednictvím Instagramu, Instagram má pro to řešení. Chcete-li někoho omezit na Instagramu, postupujte takto:

  Jak spravovat profily HBO Max pro děti a dospělé

Poznámka: Pro uživatele Instagramu pro Android i iOS.

1. Otevřete v telefonu aplikaci Instagram.

2. Klepněte na ikonu profilu.

3. Na obrazovce vašeho profilu klepněte na Sledování.

4. Vyhledejte požadovaný účet, který chcete omezit, a klepněte na požadovaný výsledek.

5. Klepněte na ikonu se třemi tečkami v pravém horním rohu.

6. Klepněte na Omezit pro omezení osoby.

Proces omezení účtu Instagram je stejný jako výše pro uživatele Instagram lite.

Vidíte stále něčí příspěvek poté, co jste ho/ji omezili?

Ano, stále můžete vidět příspěvek osoby, kterou jste omezili. U obou je to stejné. Vy a osoba s omezeným přístupem můžete navzájem bez problémů vidět své příspěvky a příběhy. Ale všechny komentáře z omezeného účtu u vašeho příspěvku budou viditelné pouze vám a samotné osobě. Máte plnou kontrolu nad tím, abyste toto ovládání zveřejnili. To je to, co se stane, když někoho omezíte na Instagramu.

Můžete někoho omezit, aniž by o tom věděl?

Ano, omezit někoho bez upozornění je jednoduché a snadné. Omezení nezablokuje osobu; pouze ztlumí komentáře a přímé zprávy.

Můžete dostat upozornění, když vás někdo omezí na Instagramu?

Ne, nedostanete žádné upozornění, pokud vás někdo omezí na Instagramu. Nakonec si nebudete moci všimnout, zda vás daná osoba omezila nebo ne. Všechny příspěvky jsou pro vás stále viditelné, ale žádný komentář k jejich příspěvku a DM nebudou upozorněni. No a na druhou stranu budete dostávat nejrůznější upozornění od toho, kdo vás omezoval.

  12 nejlepších skleněných PC skříní pro vaše zakázkové sestavení

Jaký je rozdíl mezi omezením a blokováním?

Rozdíly mezi omezením a blokováním na Instagramu jsou následující:

  • Omezení znamená minimalizaci interakce s někým na určitou úroveň a blokování znamená úplné zastavení interakce s někým.
  • Omezení účtu ztlumí všechny komentáře k vašemu příspěvku, zatímco blokování neumožní dané osobě komentovat váš příspěvek.
  • Všechny příspěvky a příběhy jsou stále viditelné pro omezený účet, ale pro blokovaný účet nejsou příběhy a příspěvky viditelné.
  • U omezených účtů budou všechny přímé zprávy označeny jako žádost, stav účtu nebude vidět a osoba, která vás omezila, od vás neobdrží žádné upozornění. Na druhou stranu zablokovaný účet zastaví všechny druhy zpráv osobě, která vás zablokovala.

Můžete před někým skrýt svůj profil, aniž byste ho omezovali nebo blokovali?

Ne, nemůžete skrýt svůj profil před nějakou konkrétní osobou, aniž byste ji omezili nebo zablokovali. Viditelnost svého účtu můžete změnit na soukromý a omezit tak viditelnost svých příspěvků. Váš profilový obrázek, sledující a sledující jsou však stále viditelní pro všechny. Pokud chcete svůj profil před všemi skrýt úplně, můžete svůj účet deaktivovat.

***

Doufáme, že tento článek zodpověděl všechny vaše otázky týkající se Co se stane, když někoho omezíte na Instagramu, jak někoho omezit a rozdílu mezi omezením a blokováním na Instagramu. Můžete nám sdělit jakékoli dotazy k tomuto článku nebo návrhy na jakékoli jiné téma, o kterém chcete, abychom vytvořili článek. Dejte je do sekce komentářů níže, abychom je věděli.

x