Jak odstranit uložené chaty ve Snapchatu

Snapchat je jednou z nejzábavnějších populárních aplikací. Má spoustu skvělých filtrů, díky kterým je chatování s přáteli desetkrát zajímavější. Jedním z hlavních prodejních míst Snapchatu je jeho funkce automatického mazání.

Můžete odesílat snímky a zprávy, které jsou odstraněny poté, co je příjemce přečte. Snapchat to v průběhu let změnil a nyní umožňuje uživatelům ukládat některé chaty. Pokud vás zajímá, jak smazat uložené chaty, jste na správném místě.

Čtěte dále a zjistěte o mazání uložených chatů a běžných chatů na Snapchatu.

Odstranění běžných chatů Snapchat

Své běžné chaty na Snapchatu můžete smazat opravdu snadno. Ujistěte se, že máte nejnovější verzi aplikace pro Android nebo iPhone, v závislosti na zařízení, které používáte. Zde je oficiální stažení pro obě platformy.

Když jsou váš systém a Snapchat aktuální, pokračujte podle kroků k odstranění běžných chatů Snapchat:

  Jak nastavit dvojité řádkování v aplikaci Microsoft Word pro akademickou práci
  • Spusťte Snapchat na svém iPhonu nebo telefonu Android.
  • Vyberte Chat a klepněte na konverzaci, kterou chcete odstranit.
  • Klepněte na ikonu profilu této osoby.
  • Vyberte možnost Více (tři tečky) v pravém horním rohu obrazovky.
  • Klepněte na Vymazat konverzaci.
  • Potvrďte tlačítkem Clear.
  • Dobře, to bylo snadné, ale co uložené zprávy?

    Smazání uložených chatů Snapchat

    Zprávy na Snapchatu, které byly uloženy, bohužel nelze tak snadno smazat. Jakoukoli zprávu můžete uložit na Snapchat, pokud ji stisknete. Zpráva by měla být zvýrazněna. Chcete-li „zrušit uložení“, opakujte totéž, dokud zvýraznění zprávy nezmizí.

    Tímto způsobem zrušíte uloženou zprávu na vašem zařízení, ale nezapočítává zařízení příjemce. Když uložíte zprávu, uloží se do vašeho telefonu i do telefonu druhé osoby. Musí také smazat zprávu, aby zmizela z vašeho chatu.

    Chápeme, že to může být nepohodlné, ale nedá se s tím nic dělat. Doufejme, že druhá osoba bude rozumná a smaže zprávu, pokud ji o to požádáte. Bohužel to nejde jinak, snad kromě některých aplikací třetích stran, ale ty se nedoporučuje používat.

      Zkontrolujte aktivitu sítě na počítači Mac pomocí nástroje Activity Monitor

    Sečteno a podtrženo, buďte opatrní, jaké zprávy ukládáte a komu je posíláte. Pokud je to osoba, které důvěřujete, můžete se na ni spolehnout, že zprávu na své straně jednoduše smaže. V případě, že jsou tvrdohlaví a nechtějí aplikaci smazat, můžete je odebrat ze svého seznamu přátel nebo zablokovat jejich účet.

    Jak někoho zablokovat na Snapchatu

    Existují dva způsoby, jak můžete rychle zrušit zprávu, kterou nechcete, aby ji druhá osoba viděla. To se týká odeslaných zpráv na Snapchat. První metodou je vytáhnout zástrčku z internetu, což je poměrně obtížné a nepravděpodobné.

    Můžete deaktivovat mobilní data nebo Wi-Fi a modlit se, aby zpráva nebyla odeslána. Druhým způsobem, který není tak záludný, protože si toho druhá osoba může všimnout, je zablokovat dotyčného. Chcete-li zablokovat osobu na Snapchatu a zabránit jí v zobrazení vašich zpráv, postupujte takto:

  • Otevřete na svém zařízení Snapchat.
  • Vyberte Chat.
  • Poté dlouze stiskněte jméno osoby, kterou chcete zablokovat.
  • Vyberte Více a poté vyberte Blokovat.
  • Potvrďte tlačítkem Blokovat.
  •   Jak vytisknout excelovou tabulku s pozadím

    Jak odstranit své fotografie Snapchat

    I když nemůžete smazat uložené konverzace Snapchat tak snadno, můžete odstranit snímky, které jste odeslali jiným lidem. Postupujte podle těchto kroků:

  • Spusťte na svém zařízení Snapchat.
  • Na domovské obrazovce stiskněte ikonu přímo pod tlačítkem snímání (Snaps).
  • Uvidíte všechny předchozí snímky, které byly uloženy do vašich vzpomínek Snapchat. Dlouze klepněte na snímek, který chcete odstranit. Můžete vybrat více snímků najednou.
  • Poté, co jste vybrali vše, stiskněte Delete (ikona koše).
  • Všechny snímky, které byly uloženy, budou odstraněny ze Snapchatu a z vašeho zařízení.

    Jistota je jistota

    Upřímně řečeno, je lepší neukládat některé konverzace Snapchat, pokud si myslíte, že se vám vrátí. Celý účel Snapchatu je okamžité, nevysledovatelné zasílání zpráv. Někdo by namítl, že funkce ukládání zpráv by měla být zrušena.

    Co myslíš? Podařilo se vám smazat nevyžádané zprávy? Snad ano. Níže můžete přidat své dotazy a komentáře.

    x