Jak přidat a odstranit uživatelské profily Disney+

Disney+ je vynikající streamovací služba, kterou můžete sdílet s těmi, které máte rádi, ale někdy možná budete muset některé lidi ze svého účtu odebrat. Zde je návod, jak přidat a odstranit profily z vašeho účtu Disney+.

Jak přidat profil Disney+

Po přihlášení ke svému účtu Disney+ na vašem počítač, zařízení Android, iPhone, nebo iPad, vyberte svůj profilový obrázek. Svůj avatar najdete v pravém horním rohu plochy a vpravo dole na svém mobilním zařízení.

Dále vyberte tlačítko „Upravit profily“.

Jakmile se dostanete na stránku „Upravit profily“, klepněte na tlačítko „Přidat profil“ a nastavte nového uživatele.

První věc, kterou musíte udělat, je vybrat nový profilový obrázek.

  Proč mě sluchátka s potlačením hluku bolí uši?

Jakmile se rozhodnete pro jeho avatara, přidejte jméno profilu nového uživatele a poté klikněte na tlačítko „Uložit“. Pokud chcete omezit počet pořadů a filmů, ke kterým má účet přístup, zapněte přepínač vedle položky „Dětský profil“.

Budete přesměrováni zpět na stránku „Kdo se dívá?“ obrazovka.

Vytvoření nového profilu umožňuje tomuto novému uživateli mít svůj vlastní seznam sledovaných. Když budou službu nadále používat, bude k dispozici specializovaný doporučený obsah a nepřeruší to, co na svém profilu sledujete.

Jak smazat profil Disney+

Odebrání profilu z účtu Disney+ je stejně snadné jako přidání nového. Jednou na Web Disney+ nebo mobilní aplikaci, budete muset vybrat profil v pravém horním rohu na ploše a v pravém dolním rohu aplikace.

  Stáhněte si soubory PDF přímo vypnutím prohlížeče PDF v prohlížeči Chrome a Firefox

Jakmile se otevře nabídka nebo karta, klikněte nebo klepněte na tlačítko „Upravit profily“.

Na obrazovce „Upravit profily“ vyberte tlačítko „Upravit“, které představuje ikona tužky, která se nachází v horní části účtu, který chcete smazat.

Úplně dole na další stránce vyberte „Smazat profil“.

Objeví se potvrzovací pole. Chcete-li profil trvale odstranit, vyberte možnost „Smazat“.

Tím se vrátíte zpět na obrazovku „Upravit profily“. Můžete smazat jiný profil nebo vybrat „Hotovo“ v pravém horním rohu a vrátit se na domovskou obrazovku.

Profil byl nyní trvale smazán. Budete si moci vybrat z ostatních profilů, abyste mohli pokračovat ve sledování.

Ke svému účtu Disney+ můžete přidat až sedm různých profilů, abyste mohli bohatství sdílet s celou rodinou. Pamatujte, že kdokoli může také smazat účet Disney+, takže přístup sdílejte pouze s lidmi, kterým skutečně důvěřujete. Každý profil má přizpůsobená doporučení, což znamená, že každý profil bude pro každého osobní.

  Najděte spoilery pro film, na který se chystáte podívat

x