etechblog

Jak se vzdáleně odhlásit z Netflixu

Vaše heslo k Netflixu nelze změnit, pokud neznáte své staré heslo nebo nemáte přístup k e-mailu spojenému s vaším účtem. Bohužel některé informace, jako je vaše telefonní číslo a váš e-mail, stejně jako poslední čtyři číslice vaší kreditní karty, jsou viditelné pro každého přihlášeného k vašemu účtu Netflix. Navíc další uživatelé přihlášení k vašemu účtu ovlivňují počet obrazovek, které vám zbývají ke sledování Netflixu. Za předpokladu, že někdo má přístup k vašemu účtu Netflix, i když by neměl, můžete se z Netflixu vzdáleně odhlásit a zrušit mu přístup k vašemu účtu.

Vzdáleně se odhlaste z Netflixu

Otevřete Netflix ve svém prohlížeči a přihlaste se. Klikněte na rozevírací seznam profilu vpravo nahoře a z nabídky vyberte možnost Účet. Na obrazovce Účet přejděte dolů do části Nastavení a uvidíte možnost „Odhlásit se ze všech zařízení“. Klikněte na něj.

  Jak zlepšit kvalitu naskenovaného obrázku

Provedení odhlášení na všech zařízeních může trvat až 8 hodin, ale je zde další úskalí. Každý, kdo má přístup k vašemu účtu Netflix, může vzdáleně odhlásit všechna zařízení. Neexistuje žádné potvrzení nebo autentizace, kdy uživatel musí zadat heslo, aby autorizoval změnu.

Jakmile se odhlásíte ze všech zařízení, můžete vidět souhrn informací o svém účtu a znovu, pokud vás ze zařízení vzdáleně odhlašuje někdo jiný, je to nebezpečné. Pokud se potřebujete vzdáleně odhlásit z Netflixu nebo jste odhlášeni, je dobré si okamžitě změnit heslo a ujistit se, že je vše stále v bezpečí.

V ideálním případě, když se vzdáleně odhlásíte ze všech zařízení, měli byste být odhlášeni také ze zařízení, které jste použili k zahájení vzdáleného odhlášení. To, nebo byste měli ověřit vzdálené odhlášení pomocí vašeho hesla, PIN kódu nebo něčeho podobného.

  Jak nastavit Quassel Core na serveru Ubuntu

Netflix není přesně trezor hesel nebo služba cloudového úložiště, což je možná důvod, proč to projde, ale informace o fakturaci a účtu, které jsou k dispozici každému přihlášenému k vašemu účtu, představují bezpečnostní riziko. Lidé obvykle používají stejný e-mail a telefonní číslo k používání různých služeb, takže vás to vystavuje potenciálním rizikům.

Když jsme tuto funkci testovali, vzdálené odhlášení napříč zařízeními bylo okamžité, nicméně osmihodinové okno, které Netflix požaduje, může mít něco společného s různými časovými pásmy. To znamená, že pokud vy nebo kdokoli, kdo má přístup k vašemu účtu, používáte VPN pro Netflix nebo se fyzicky nachází v jiné zemi či časovém pásmu, může mít přístup k vašemu účtu až osm hodin po zahájení vzdáleného odhlášení. .

  Co jsou mikrotransakce a proč je lidé nenávidí?

x