Jak skrýt svůj příběh Snapchat

K velké nelibosti každého teenagera na této planetě je Snapchat stále populárnější u dospělých. Je samozřejmé, že aplikace navržená tak, aby zviditelnila osobnější aspekty vašeho života, nutně přivede dospělé do problémů, řekněme, se šéfy, spolupracovníky, bývalými přáteli a dalšími. S tím, jak se lidé stále více zajímají o svůj veřejný a profesionální obraz v aplikaci, je vhodné, aby Snapchat začal hledat rafinovanější způsoby ochrany svého soukromí. Mezitím existuje několik věcí, které můžete udělat, abyste zabránili tomu, aby se do vašich snímků zapíchly nechtěné oči.

Jak skrýt svůj příběh Snapchat

Váš příběh Snapchat je úložištěm snímků, které chcete, aby lidé mohli vidět ve svém volném čase. Snímky v My Story trvají 24 hodin, než zmizí. Můžete upravit, kdo má možnost vidět váš příběh. Postupujte podle těchto kroků z fotoaparátu Snapchat.

  Jak používat Shazam uvnitř Snapchat k hledání a poslechu skladeb
  • Klepněte na ikonu svého profilu v levém horním rohu. Pokud používáte bitmoji, bude to místo toho vypadat jako vaše bitmoji.
  • Klepněte na ikonu nastavení v pravém horním rohu.
  • Přejděte dolů na Zobrazit můj příběh v části Kdo může… a klepněte na něj.
  • Vyberte si jednu ze 3 dostupných možností.
  • Můžete všem umožnit, aby viděli váš příběh. Jinými slovy, každý, kdo se rozhodne vás sledovat (ať už je znáte nebo ne), nakoukne.

    Můžete povolit, aby váš příběh viděli pouze přátelé. To znamená, že lidé vás musí sledovat A vy je musíte sledovat zpět, než uvidí váš příběh.

    Můžete si přizpůsobit, kdo může a kdo nemůže zobrazit váš příběh ze seznamu přátel. Pokud vyberete tuto možnost, klepněte na jména všech přátel, kteří NECHCETE, aby se na váš příběh dívali.

    Jak skrýt všechny snímky

    Opravdu nemusíte skrývat všechny své snímky. Když snímek odešlete tradičním způsobem, můžete si vybrat, komu ze seznamu kontaktů jej odeslat. Tento seznam bude zahrnovat přátele a některé sledující. Sledovatelé, kteří nejsou vašimi přáteli a kteří si nastavili soukromí svých kontaktů na „pouze přátelé“, se v tomto seznamu nezobrazí.

      Snapchat nefunguje nebo se nespustí [Fix]

    Jak skrýt záběry někoho jiného

    Možná jste tady, protože vás nebaví sledovat neustálé aktualizace někoho jiného. Nechcete je přestat sledovat, protože rádi občas nakouknete do jejich příběhu. Co děláš? Pokud nejsou vašimi přáteli v aplikaci (jinými slovy, nenásledují vás zpět), můžete jim snadno zabránit, aby vás chytili, aniž byste je přestali sledovat.

  • Klepněte na ikonu svého profilu v levém horním rohu. Pokud používáte bitmoji, bude to místo toho vypadat jako vaše bitmoji.
  • Klepněte na ikonu nastavení v pravém horním rohu.
  • Přejděte dolů na Kontaktujte mě v části Kdo může… a klepněte na ni.
  • Vyberte Moji přátelé.
  • V tomto případě nelze nijak vyčlenit konkrétní uživatele.

    Řekněme, že to dělat nechcete. Máte spoustu následovníků, které nesledujete, a těší vás, že od nich občas dostáváte snap. Jak můžete zabránit tomu, aby vás tento jeden uživatel chytil? Jednoduchý. Blokujete je.

      Co je ikona Měsíce v aplikaci Snapchat
  • Klepněte na ikonu svého profilu v levém horním rohu. Pokud používáte bitmoji, bude to místo toho vypadat jako vaše bitmoji.
  • Klepněte na Přidat přátele.
  • Vyhledejte jejich název Snapchat.
  • Klepněte na ikonu profilu.
  • Klepněte na ikonu se třemi tečkami v pravé horní části obrazovky.
  • Klepněte na Blokovat.
  • Voila. O této osobě již nebudete slyšet. Mimochodem, oni také neuvidí žádný z vašich snímků.

    Mohou uživatelé zjistit, zda byli zablokováni?

    Pokud někoho zablokujete nebo před ním skryjete svůj příběh, nezhasnou žádná oznámení. Proto to nebude hned zřejmé. Odhodlaný uživatel však může pomocí triků odvodit, že byl zablokován. A když před nimi svůj příběh skryjete? No, nebudou moci vidět váš příběh. Takže předpokládáme, že si budou myslet, že se něco děje. Raději začněte vymýšlet nějaká dobrá vysvětlení.

    x