Použijte SelfieTime k pořizování selfie se zadní kamerou na vašem iPhone

Všichni si děláme selfie, to se nedá popřít. Nelze také popřít fakt, že bez ohledu na to, jak skvělý je přední fotoaparát na našem iPhonu, stále není tak dobrý jako zadní fotoaparát. Navíc nemáme žádný blesk pro přední kameru, takže pokud obědváte s přáteli ve spoře osvětlené restauraci nebo na jakémkoli místě se slabým osvětlením, pravděpodobně byste chtěli nebo si přáli, abyste mohli použít zadní fotoaparát k pořízení snímku. . SelfiTime je aplikace pro iPhone v hodnotě 0,99 $ v App Store, která vám umožní pořizovat selfie pomocí zadního fotoaparátu. Potřebujete dva iPhony a na obou nainstalovanou aplikaci. Je pravda, že to může zvýšit účet na 1,98 $, ale pokud jste s rodinou a máte sdílené Apple ID, stačí si aplikaci zakoupit a stáhnout do všech svých zařízení. Aplikace propojí oba telefony tak, že jeden je „prohlížeč“ a druhý zůstává fotoaparátem. Obrázky z fotoaparátu jednoho telefonu se živě zobrazují na obrazovce druhého telefonu, což usnadňuje pořizování selfie, protože vidíte, co váš fotoaparát zachytí. Aplikace se může připojit přes Wi-Fi i Bluetooth. Po pořízení snímku se snímek uloží do obou telefonů.

Stáhněte si a nainstalujte aplikaci na dva iPhony a spusťte ji. Aplikacím bude chvíli trvat, než najdou druhý telefon, na kterém je spuštěn. Pokud se místo Wi-Fi připojujete přes Bluetooth, bude to trvat o něco déle. Po připojení uvidíte, ke kterému iPhone se připojil.

První, čeho si všimnete, je, že tlačítko spouště je na jednom telefonu modré a na druhém červené. iPhone s modrým tlačítkem spouště je „Prohlížeč“, který přijímá vstup z fotoaparátu druhého iPhonu. iPhone, který posílá obraz přes svůj zadní fotoaparát, je ten s červeným tlačítkem spouště. Podívejte se, jak budou vypadat na snímcích níže.

Můžete si také všimnout, že kvalita obrazu na „prohlížeči“ je velmi nízká, ale buďte si jisti, že to platí pouze pro náhled. Obraz je pěkný a ostrý. Chcete-li pořídit snímek, klepněte na tlačítko spouště na jednom z telefonů. Jakmile je snímek pořízen, okamžitě se začne přenášet do druhého telefonu.

Roli diváka a fotoaparátu mezi těmito dvěma telefony můžete obrátit klepnutím na tlačítko se šipkou zpět v pravém horním rohu rozhraní aplikace. Z telefonu prohlížeče můžete také zapnout blesk na druhém telefonu klepnutím na tlačítko blesku vlevo nahoře. Pokud chcete zakázat přenos fotografií do telefonu „prohlížeče“, přejděte do nastavení aplikace a vypněte možnost „Přenos fotografií“.

Technicky vám nic nebrání fotografovat pomocí zadní kamery bez použití aplikace, jako je tato; můžete svůj telefon otočit hned teď a pokusit se jeden ulomit, pokud vám prst nezavadí o čočku a nikdo nebude useknut hlavu, a můžete stisknout tlačítko pro zvýšení hlasitosti, aniž byste třese se vám ruka a telefon vám neupadne, všechno by mělo být v pořádku. Pokud to chcete udělat bezbolestně, SelfieTime je správná cesta.

Nainstalujte SelfieTime z App Store