etechblog

Jak označit lidi ve svém příběhu na Instagramu poté, co jej zveřejníte

Stalo se vám někdy, že jste přidali příspěvek do svého příběhu na Instagramu a pak jste si uvědomili, že jste zapomněli označit svého přítele? Nemažte příspěvek a začněte znovu! Existuje snadný způsob, jak označit přátele v příbězích Instagramu, které jste již zveřejnili.

Jak někoho označit ve svém příběhu na Instagramu po zveřejnění

Pokud zapomenete někoho označit ve svém příběhu Instagram, můžete příběh kdykoli smazat a znovu jej zveřejnit se štítkem. Smazání Instagram Story není tak těžké, ale budete muset začít svůj příspěvek znovu.

  Doručená pošta Gmailu neorganizuje e-maily, připomíná vám, abyste na ně odpověděli

Existuje mnohem jednodušší způsob, jak označit účet na zveřejněném příběhu:

1. Klepnutím na růžový nebo šedý kroužek kolem profilového obrázku na Instagramu otevřete svůj příběh.

2. Klepněte na ikonu Více v pravém dolním rohu vašeho příběhu.

3. V nabídce klepněte na Přidat zmínky.

4. Klepněte na účty, které chcete označit. Účty můžete vyhledávat pomocí vyhledávacího pole v horní části.

5. Klepněte na Přidat v dolní části.

Jakmile přidáte účty tímto způsobem, tito lidé obdrží DM, že jste je zmínili ve svém příběhu. Poté mohou přidat příspěvek přímo do svého vlastního příběhu, pokud se tak rozhodnou.

Jak se použití tlačítka „Přidat zmínky“ liší od nálepky se zmínkou

Možná už víte, že můžete označit lidi ve svém příběhu Instagram předtím, než jej zveřejníte, buď pomocí nálepky Mention Sticker, nebo jednoduše zadáním uživatelského jména do příběhu. To jsou obě metody, se kterými pracujete pouze před zveřejněním příběhu. Tlačítko Přidat zmínky je dostupné po zveřejnění příběhu.

  Jak zkontrolovat linuxové jádro a verzi operačního systému

Dalším rozdílem mezi těmito metodami je to, že nálepka zmínky zobrazí uživatelské jméno tohoto účtu ve vašem příběhu, což znamená, že každý divák může klepnout na tuto nálepku a zobrazit účet, který je označen. Tlačítko Přidat zmínky nezobrazí uživatelské jméno v příběhu, takže diváci neuvidí označené účty.

Označení přátel před zveřejněním příběhu je lepší, pokud chcete, aby diváci klepli a podívali se na jejich účty. Označit je poté pomocí tlačítka Přidat zmínky je lepší pro přátele se soukromými účty, nebo když je zapomenete označit předtím.

Přepnutí na soukromý instagramový účet vám může pomoci zajistit bezpečnost online, ale vaši označení přátelé nebudou moci znovu zveřejňovat vaše příběhy, pokud je váš účet soukromý. Pomocí tlačítka Přidat zmínky je označování přátel a rodiny na Instagramu snazší než kdy dříve a umožňuje jim znovu zveřejňovat vaše fotografie a obsah.

  Jak oškrábat web pomocí etechblog.cz Web Scraping API

x