Jak smazat profil Marco Polo

Marco Polo je aplikace pro mobilní služby, která spojuje lidi prostřednictvím chatů, videí a příspěvků. Jedná se především o aplikaci pro hostování a sdílení videa. Pokud chcete vědět, zda můžete používat Marco Polo bez telefonního čísla nebo někoho zablokovat na Marco Polo, musíte si článek pořádně projít. Profil Marco Polo můžete také smazat, pokud jste s aplikací skončili a přejete si ukončit svůj účet. Přečtěte si článek až do konce, abyste trvale smazali Marco Polo a zjistěte více o aplikaci.

Jak smazat profil Marco Polo

Aplikace Marco Polo se také nazývá aplikace pro videovysílačku. Je to docela slavná platforma pro lidi, aby se mohli spojit a navzájem se poznat. Jak můžete smazat profil Marco Polo, se dozvíte dále v tomto článku. Pokračujte ve čtení, abyste se o tom dozvěděli podrobněji.

  15 nejlepších nástrojů pro monitorování sítě testovaných v roce 2020

Můžete používat Marco Polo bez telefonního čísla?

Ne, Marco Polo nemůžete používat bez telefonního čísla, protože propojuje vaše video a mikrofon s ostatními prostřednictvím vašich kontaktů. Dokud neověříte své telefonní číslo, nebudete moci v aplikaci nikoho najít.

Co znamená Aktivní na Marco Polo?

Váš aktivní stav na Marco Polo znamená, že jste byli naposledy v aplikaci. Udává, zda jste online nebo kdy jste byli v aplikaci naposledy aktivní. Můžete také skrýt aktivní stav svého účtu.

Jak poznáte, že někdo sleduje Marco Polo?

Všechny, kteří sledovali vaše video, můžete vidět ve spodní části Marco Polo. Uvidíte ikonu jejich profilového obrázku, což znamená, že sledují nebo sledovali příspěvek.

Jak zrušíte pozvání na Marco Polo?

Chcete-li zrušit pozvání uživatele Marco Polo, postupujte takto:

1. Otevřete na svém zařízení aplikaci Marco Polo Android nebo iOS telefon.

2. Klepněte na ikonu se třemi tečkami vedle požadovaného skupinového chatu.

3. Nyní klepněte na Upravit skupinu.

4. Poté vyberte jméno osoby, kterou chcete ze seznamu odebrat.

5. Klepněte na možnost Odebrat ze skupiny a potvrďte.

Můžete někoho zablokovat na Marco Polo?

Ano, můžete zablokovat lidi na Marco Polo zablokováním jejich chatů. Jakmile uživatele smažete/zablokujete, nebudete moci přijímat ani odesílat chaty.

Jak můžete smazat profil Marco Polo?

Jakmile skončíte s aplikací Marco Polo a budete chtít smazat profil Marco Polo, postupujte podle následujících kroků:

  Uvolněte místo na Androidu odstraněním nežádoucích aplikací a duplicitních fotografií

Poznámka: Tímto trvale smažete svůj účet Marco Polo.

1. Klepněte na ikonu profilu v levém horním rohu aplikace Marco Polo.

2. Klepněte na Nastavení > Účet.

3. Klepněte na Smazat účet.

4. Potvrďte zadáním hesla svého účtu.

Můžete trvale smazat Marco Polo?

Ano, můžete trvale smazat Marco Polo, jakmile potvrdíte smazání svého účtu pomocí hesla. Již nebudete mít přístup k datům spojeným s tímto účtem. Ostatní uživatelé vás také v aplikaci neuvidí ani vás nebudou moci kontaktovat.

Co se stane, když smažete účet Marco Polo?

Jakmile trvale smažete profil Marco Polo, nebudete jej moci znovu obnovit. Ztratíte také data svého účtu, včetně kontaktů, příspěvků, videí a přátel. Vaši přátelé vás již prostřednictvím aplikace neuvidí ani vás nebudou moci kontaktovat.

Vymaže se smazáním Marco Polo všem?

Ne. Pokud někoho smažete v Macro Polo, nebudete mít nadále přístup k obsahu chatů, ale ten druhý bude mít stále vše. Pokud nechcete, aby tato osoba měla přístup k vašemu obsahu, můžete smazat Marco Polo jej smaže pouze podle výše uvedených kroků.

Jak se můžete zbavit skupiny Marco Polo?

Pokud se chcete odebrat ze skupiny Marco Polo, postupujte takto:

1. V aplikaci Marco Polo klepněte na ikonu se třemi tečkami vedle názvu chatu.

2. Klepněte na Upravit skupinu.

  sdílet zvuk z počítače během schůzky

3. Klepněte na Opustit skupinu.

Co se stane, když opustíte skupinu v Marco Polo?

Když opustíte skupinu v Marco Polo, nebudete mít nadále přístup ke skupinovým chatům ani obsahu. Ostatní lidé mohou být stále ve skupině, zatímco vy odejdete. Před opuštěním skupiny můžete také odebrat lidi sami.

Jak odstraníte kontakty Marco Polo?

Pokud chcete smazat kontakty Marco Polo, postupujte takto:

1. Spusťte v telefonu aplikaci Marco Polo.

2. Klepněte na ikonu se třemi tečkami vedle uživatelského jména.

3. Klepněte na Blokovat/Smazat chat.

4. Klepněte na Smazat chat.

Poznámka: Můžete také klepnout na Blokovat a smazat chat.

***

Doufáme tedy, že jste pochopili, jak smazat profil Marco Polo s podrobnými kroky, které vám pomohou. Můžete nám sdělit jakékoli dotazy nebo návrhy týkající se jakéhokoli jiného tématu, o kterém chcete, abychom vytvořili článek. Dejte je do sekce komentářů níže, abychom je věděli.

x