Co se stane, když deaktivujete Instagram?

I když se Instagram může zdát nejlepší platformou pro trávení volného času sledováním zábavného obsahu, může to mít také nepříznivé účinky na lidské zdraví. Je prospěšné opustit sociální média a procvičovat si emoční pohodu a omezení sociálních sítí může pomoci udržet si dobré duševní zdraví. Protože je stejně důležité dát si pauzu od aplikací sociálních médií, jako je Instagram, možná budete chtít zjistit, jak deaktivovat svůj účet, nebo vědět, co se stane, když deaktivujete Instagram. Pokud hledáte tipy na to samé, přinášíme vám užitečného průvodce, který vás naučí, jak dočasně deaktivovat Instagram účet a také jak Instagram deaktivovat a získat jej zpět.

Co se stane, když deaktivujete Instagram?

Co se stane, když Instagram deaktivujete, se dozvíte dále v tomto článku. Pokračujte ve čtení, abyste se o tom dozvěděli podrobněji.

  Jak uskutečnit videohovor na Instagramu

Jak můžete skrýt svůj účet na Instagramu?

Svůj účet na Instagramu můžete před zraky veřejnosti skrýt tak, že z něj uděláte soukromý účet. Chcete-li tak učinit, musíte postupovat podle níže uvedených kroků:

Poznámka: Pro oba Android a iOS uživatelé Instagramu.

1. Spusťte aplikaci Instagram na smartphonu iOS nebo Android.

2. Klepněte na Nastavení.

3. Klepněte na Soukromí.

4. Povolte možnost Soukromý účet.

Měli byste deaktivovat svůj Instagram?

Pokud si potřebujete odpočinout od sociálních médií, je skvělý nápad místo smazání celého účtu deaktivovat svůj účet. Instagram naštěstí má také funkci deaktivace. Pokud chcete pracovat bez rozptylování na sociálních sítích nebo zkrátit čas na obrazovce, deaktivace účtu IG zní jako ideální volba. Pokračujte ve čtení, abyste zjistili, co se stane, když deaktivujete Instagram.

Může někdo vidět, že jste viděli jejich příběh na Instagramu, pokud deaktivujete svůj účet?

Když deaktivujete svůj Insta účet, vaše jméno bude automaticky odstraněno ze seznamu diváků příběhu. Pokud však dotyčná osoba uvidí, že jste si ji prohlédli před deaktivací účtu, bude vědět, že jste tak učinili. Jakmile bude účet deaktivován, váš profil se již nebude zobrazovat v seznamu čtenářů příběhu.

Jak dočasně deaktivovat účet Instagram?

Chcete-li svůj instagramový účet dočasně deaktivovat, můžete tak učinit podle následujících kroků:

1. Navštivte web Instagram a přihlaste se ke svému účtu.

2. Klikněte na ikonu svého profilu a z rozbalovací nabídky vyberte možnost Nastavení.

  Jak vytvořit svůj vlastní Instagram Highlights

3. V části Upravit profil přejděte dolů a klikněte na možnost Dočasně deaktivovat můj účet.

4. Vyberte požadovaný důvod deaktivace účtu a znovu zadejte heslo.

5. Dále klikněte na možnost Dočasně deaktivovat účet.

Co se stane, když dočasně deaktivujete Instagram?

Když deaktivujete svůj IG účet, váš účet na chvíli zmizí, dokud jej znovu neaktivujete. Budete skryti ze seznamu sledujících a ostatní uživatelé nebudou moci zobrazit váš profil.

Jak dlouho můžete dočasně deaktivovat svůj Instagram?

Je zcela na vás, jak dlouho chcete svůj instagramový účet dočasně deaktivovat. Opětovné přihlášení vám umožní jej znovu aktivovat, kdykoli budete chtít.

Co se stane, když deaktivujete svůj Instagramový účet?

Když deaktivujete svůj instagramový účet, ostatní uživatelé nebudou moci zobrazit váš profil a nebudou vám moci posílat žádné zprávy.

Můžete deaktivovat svůj Instagram na rok?

Ano, svůj Insta účet můžete deaktivovat, jak dlouho chcete. I když je to na rok, stále se můžete rychle přihlásit ke svému účtu a používat jej tak, jak jste jej opustili.

Můžete deaktivovat svůj instagramový účet na 3 měsíce?

Ano. Neexistuje žádný limit, jak dlouho můžete nechat svůj Instagram deaktivovaný. Takže, i když se znovu přihlásíte ke svému účtu po dni, měsíci nebo dokonce po roce, stále můžete přistupovat k účtu Instagram přesně tak, jak jste jej opustili před deaktivací.

Vymaže deaktivace Instagramu vše?

Ne, deaktivací vašeho účtu IG se nesmažou žádné fotografie ani videa, které jste zveřejnili, ani zprávy, lajky a komentáře k žádnému z příspěvků. Vaše data budou před ostatními uživateli skryta pouze v případě, že deaktivujete svůj účet. Během období deaktivace však o žádná data Instagramu nepřijdete.

  Ukládání fotografií z Instagramu do vašeho mobilního zařízení a počítače

Kolikrát můžete deaktivovat Instagram?

Svůj účet na Instagramu můžete deaktivovat pouze jednou týdně buď prostřednictvím web Instagram na vašem PC nebo mobilu nebo prostřednictvím aplikace Instagram, pokud vlastníte iPhone.

Můžete deaktivovat Instagram a získat jej zpět?

Ano, svůj IG účet můžete deaktivovat a vrátit se zpět tak, že se do něj znovu přihlásíte pomocí svého uživatelského jména/telefonního čísla, e-mailové adresy a hesla. Neexistuje žádný konkrétní časový limit, kdy můžete nechat svůj účet deaktivovaný. Svůj účet tedy můžete deaktivovat kdykoli budete chtít.

***

Doufáme, že vám tento průvodce pomohl a že jste se mohli dozvědět, co se stane, když deaktivujete Instagram. Neváhejte se na nás obrátit se svými dotazy a návrhy prostřednictvím sekce komentářů níže. V dalším článku nám také dejte vědět, o jakém tématu se chcete dozvědět.

x